zeppelin sobrevolant Barcelona

zeppelin sobrevolant Barcelona

dimarts, 8 de març del 2011

NOVETATS "LA CIUTAT REPUBLICANA S'ENLAIRA"

El llibre ja és emmaquetat i a impremta. Estic pendent de les galerades - darrera oportunitat per a corregir quelcom de nou. Finalment, el llibre de les 100 pàgines previstes en el projecte s'enlaira cap a les 170. Aquest fet és degut per diversos motius, el principal a l'engrandiment de les imatges per tal de fer-les més visibles i impactants. Això ha fet encarir el pressupost inicial un xic. Tanmateix, la cosa s'ho valia. Si tot va bé, cap al 18/21 de març tindré el llibre al carrer. Tot seguit caldrà fer-ne la promoció i distribuir-lo per diverses llibreries seleccionades del país. Per aquest motiu us vull demanar el vostre ajut. Si coneixeu alguna llibreria interessada en la seva venda m'ho feu saber i ens posaríem en contacte. És important, per tal de cobrir les despeses de maquetació, d'edició, d'impressió i correcció, que el llibre estigui ben distribuït i la venda sigui un èxit. També, si voleu que el llibre sigui presentat en el vostre poble o ciutat només cal que m'ho feu saber i lliguem caps. Pot ser en una entitat o biblioteca. Em passeu el contacte i anem per feina.

Per altra banda, aquells i aquelles que no pugueu assistir a les presentacions anunciades, si us plau, feu-me arribar la vostra adreça postal i us el faré arribar amb molt de gust.

I per acabar, per tal que les presentacions - en especial l'oficial del dia 30 de març- siguin un èxit de públic feu córrer la veu. És a dir si podeu fer el boca-orella perfecte.

Esperant retrobar-nos properament us envio una cordial salutació.

Pau Vinyes i Roig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada